Your Expert Partner for Human Machine Interface    
EAO Sverige
Download 3D

Organisation

Applications by markets
Vilka vi är
1958 utvecklade vårt familjedrivna företag EAO sin första upplysta tryckknapp. Denna produkt blev snabbt hörnstenen i företagets framtid, genom att kombinera högklassig design med ingenjörsexpertis och därigenom sätta standarden för hela industrin.

EAO har vårdat sitt anseende om att vara ett kundorienterat företag, och blomstrat till att bli en världsledande expertpartner för människa-maskin-gränssnitt (HMI, Human Machine Interfaces). Genom erfarenhet och innovation designar, tillverkar och distribuerar vi nu ett av världens största utbud av HMI-komponenter med hög pålitlighet.

Dessa starka egenskaper har lett oss till en ledande position inom design av HMI-system. Många världsledande företag inom områden som maskineri, processtyrning, telekom, medicin och transport vänder sig nu till oss för att utveckla och tillverka unika gränssnitt individuellt anpassade för specifika applikationer.

Globala Kontakter
Med sina världsomspännande kompetenser kan EAO hjälpa dig att dra fördel av lokal produktion - nära er kund - samtidigt som er globala leveranskedja stärks.

PDF Globala Kontakter
Kontakta oss
Klicka här för att kontakta er lokala EAO HMIS-specialist

Kontakta oss

EAO - Your Expert Partner for Human Machine Interfaces
EAO Worldwide      Kontakt      Legal Details      Privacy Policy
Copyright © 2012 EAO