Your Expert Partner for Human Machine Interface    
EAO Sverige
Download 3D

Nytt sortiment av rostfria stålknappar med slagkraftigt pris


14.06.2012

EAO, experten inom Human Machine Interfaces, introducerar ett nytt sortiment av rostfria stålknappar med slagkraftigt pris.

Series 82 - New cost-conscious stainless steel switches

Serie 82, som ersätter den tidigare R-serien finns som 19 mm tryckknappar helt i metall för användning i tuffa miljöer. Klassade enligt IK09 och IP67 och garanterade för mer än en miljon tryckningar passar de i de tuffaste industrimiljöerna eller i offentliga utrymmen med risk för vandalism. 
Serie 82 finns med ett stort utbud av linser, material och färger. 19 mm versionen finns med två typer av belyst lins, en centrerad punktbelysning eller med ringbelysning. Röd, grön, gul, orange, blå och vit är standardfärger för belysningen. Det finns även knappar med linser i nickelpläterad mässing och guld.    
Tryckknappar finns som förhöjda, försänkta eller konvexa, utöver rostfritt stål även som nickelpläterad mässing och guld.    
Med spänning mellan 3,5 och 220 V konsumerar de mellan 0,1 och 0,29 watt.
Serie 82 erbjuder samma höga kvalitet och design som den tidigare R-serien, men till ett mer konkurrenskraftigt pris. CE och UL-godkända. Kontakta ditt närmaste EAO-kontor eller besök oss på www.eao.com för mer information.back


 

EAO - Your Expert Partner for Human Machine Interfaces
EAO Worldwide      Kontakt      Legal Details      Privacy Policy
Copyright © 2012 EAO