Your Expert Partner for Human Machine Interface    
EAO Nederland
Download 3D

Audio en video: Applicaties


-->
Casestudies
 Hoogwaardige professionele studioapparatuur
 Semi-professionele studioapparatuur

Whitepapers
 Kwaliteitscomponenten verbeteren de mens-machine-interface
Download ZIP
 Noodstopschakelaars
Download ZIP
Documenten
 EssentiŽle eigenschappen van componentontwerp voor mens-machine-interfaces Download ZIP
 Ontwerpen van effectieve mens-machine-interfacesystemen Download ZIP
EAO behoort al ruim 60 jaar tot de toonaangevende leveranciers van schakelaars en signaalarmaturen voor audio-, video-, verlichtings- en productieapparatuur. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel van 's werelds beste fabrikanten onze producten gebruiken in hun systemen.

Grote film- en productiestudio's, zendwagens, bioscopen en theaters profiteren van EAO-schakelaars in hun professionele en semi-professionele mengpanelen, PA-installaties, lichtsystemen en bedieningspanelen.

Voordelen:
  • Lange levensduur en lage onderhoudskosten: De EAO producten worden volgens strikte specificaties en met zeer geringe toleranties geproduceerd. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en metalen en zijn voorzien van zorgvuldig gekalibreerde veren.
  • Toegevoegde waarde aan apparatuur en verbeterde prestaties. De EAO producten zijn gemaakt voor moderne MMI-systemen en bieden de prestaties, het ontwerp en het bedieningsgemak dat gebruikers verlangen.
  • Grote aandacht voor individuele applicaties. EAO combineert bewezen ervaring met gespecialiseerde producten en diensten om te garanderen dat iedere klant de optimale oplossing krijgt.


 

EAO - Your Expert Partner for Human Machine Interfaces
EAO Worldwide      Contact      Legal Details      Privacy Policy
Copyright © 2012 EAO