Your Expert Partner for Human Machine Interface    
EAO Nederland
Download 3D

De nieuwe deuropener van EAO is eerste keus voor treinoperators


13.04.2012

EAO, pionier van de verlichte drukknoppen, presenteert de nieuwe serie 57 “all-in-one” ‘deur open’ drukknop, en zet hiermee een nieuwe standaard voor passagierstoegang.

Serie 57 deur open

Met gebruikmaking van de nieuwste technologie, is de serie 57 de eerste ‘deur open’ drukknop, die optische, tactiele en akoestische feedback in één baanbrekend product combineert.

Product Manager, Marco Bighi, zegt: “Onze nieuwe serie 57 moet de eerste keuze zijn voor iedere treinoperator, geheel volgens EN 14752. EAO heeft een reputatie op het gebied van hoog kwalitatieve, innovatieve passagierstoegangsproducten en zet met de serie 57 de nieuwe standaard.

Het moderne ontwerp heeft een gebruikersvriendelijk, extra groot bedieningsvlak van Ø 74 mm met twee unieke, onafhankelijk verlichte feedback ringen. De verhoogde symbolen conform TSI PRM* en ADA** slijten of vervagen niet. Opties als verlichte symbolen en een geïntegreerd lokaliseringssignaal helpen de visueel gehandicapte passagiers.

De serie 57 heeft een superieure duurzaamheid en is geproduceerd met gebruikmaking van hedendaagse materialen en blijft zelfs onder extreme temperaturen tussen –40º en +85ºC goed functioneren. Het front is beschermd volgens IP69K tegen vloeistoffen en vuil en is bestand tegen chemische schoonmaakmiddelen.

Om tijd en kosten te besparen heeft EAO een slim systeem ontwikkeld om de drukknop zonder gereedschap te monteren. De drukknop past in standaard industriële montagegaten, zodat de eindgebruikers van de voertuigen de bestaande deuropeners heel eenvoudig door de nieuwe serie 57 kunnen vervangen.

Serie 57 – de enige “all-in-one” ‘deur open’ drukknop met optische, tactiele en akoestische feedback volgens EN 14752.

*  TSI  PRM – “technische specificatie inzake interoperabiliteit personen met beperkte mobiliteit”.

**ADA: Americans with Disabilities Act (Accessibility Guidelines for Transportation Vehicles) (Amerikaanse standaard)back


 

EAO - Your Expert Partner for Human Machine Interfaces
EAO Worldwide      Contact      Legal Details      Privacy Policy
Copyright © 2012 EAO