Your Expert Partner for Human Machine Interface    
EAO Nederland
Download 3D

Een kleurrijke wereld - de aluminium schakelaars van EAO


09.06.2011

EAO, de expert voor Mens Machine Interface, presenteert een kleurrijke nieuwe serie van duurzame, aluminium lenzen voor industrieel gebruik.

aluminum lenzen

Er is een ruime keuze uit standaard kleuren, inclusief goud, zilver, blauw, rood en groen plus de optie voor convex lenzen of puntverlichting. Nu heeft EAO ’s werelds grootste assortiment schakelaars met aluminium front.

De aluminium lenzen en frontramen zijn geschikt voor alle drukknoppen en signaalarmaturen uit de series 04, 14, 56, 61, 71 en 84. Ze bieden niet alleen extra bescherming voor de schakelaar, maar verbeteren ook het uiterlijk en gevoel van iedere Mens Machine Interface.

Door kleur en afwerking te standaardiseren, kunnen klanten de kleur afstemmen op de functie van de schakelaar. Op deze wijze ontstaan meer gebruikersvriendelijke en intuďtieve besturingspanelen. Ook schakelaars uit andere series kunnen volgens het mix-and-match principe aangepast worden aan de individuele behoeftes van de klant.

De lenzen kunnen door EAO klantspecifiek laser gegraveerd worden met ieder symbool of teken. De hoogstaande afwerking geeft stijl en verfijning aan ieder besturingspaneel, ongeacht het een nieuw paneel of een renovatie betreft.

Afhankelijk van de serie, kunnen de schakelaars beschermd zijn tot IP67. Dit maakt ze geschikt voor diverse binnen en buiten applicaties in agressieve fabrieksomgevingen,  voor lift- en hijswerktuigen, in het openbaar vervoer en publieke omgevingen.

De EAO producten zijn UL en CE goedgekeurd *. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw EAO vestiging of ga naar www.eao.nl.

* enkele uitzonderingen van toepassingback


 

EAO - Your Expert Partner for Human Machine Interfaces
EAO Worldwide      Contact      Legal Details      Privacy Policy
Copyright © 2012 EAO